Menü

Eladó Panel lakás Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület, Kelenföld, Bártfai utca

62.900.000 Ft

(162.553 €)

Eladó Panel lakás Budapest XI. kerület
 aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület

+13

 aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest XI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Panel lakás
  • Ár: 62.900.000 Ft
  • Alapterület: 48 m2
  • Emelet: 9. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 9 szintes, lift van
  • Erkély: van, 4 m2
  • Kilátás: Panoráma
  • Állapot: Közepes állapotú
  • Fűtés: Távhő egyedi merővel
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-XI-9-396

Budapest XI. kerületének Bikás parki részén, a Bártfai utcában egy kiváló befektetési lehetőség tárul Ön elé: egy lenyűgöző 48 nm-es, 2 szobás, erkélyes panel lakás várja új tulajdonosát egy modern és jól karbantartott társasházban.
Az ingatlan belső elrendezése tökéletes egy kényelmes és praktikus életvitelhez. Az előszoba és a közlekedő kifinomult módon tervezték, hogy optimálisan kihasználják a rendelkezésre álló helyet. A két tágas szoba ideális helyet biztosít a pihenésre és a kreatív tevékenységekre egyaránt. Az erkélyről lenyűgöző kilátás nyílik a környező Bikás parkra, mely kényezteti az otthon új tulajdonosát a városi zöld oázis nyugtató látványával.
A társasházban már megtörténtek a főbb felújítások, beleértve a teljes szigetelést, a lépcsőházi renovációt és a tetőfelújítást. Az új bejárati ajtók és nyílászárók modern megjelenést kölcsönöznek az épületnek, míg a lakásban a redőnnyel felszerelt műanyag ablakok (kivétel ezalól az erkélyblokk) a kényelmet és a biztonságot szolgálják.
Az ingatlan közös költsége csupán 11 000 Ft/hó, mely tartalmazza a felújítási alapot, a szemétszállítást, a karbantartást és a takarítást. Ez az összeg segít biztosítani, hogy a társasház és az ingatlan is megfelelő állapotban maradjon, miközben minimalizálja az egyéni feladatok és költségek terhét az új tulajdonos számára.
A lakás közelsége az M4 metróhoz és a különböző tömegközlekedési lehetőségekhez ideális választás mindazok számára, akik a város pezsgését és a zöld környezetet egyaránt élvezni szeretnék. Ez a lakás nem csupán egy otthon, hanem egy életstílus, amely kényelmet, stílust és minőséget kínál az új tulajdonosnak.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Alaprajz

Eladó Panel lakás Budapest XI. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ