Hirdetés adatai

Ajánlat:Kiadó
Ingatlan típusa:Iroda
Bérleti díj:325.000 Ft/hó (817 €/hó)
Lakóterület:150 m2
Épület szintjei:2 szintes
Emelet:1. emelet
Bútorozottság:Bútorozatlan
Kilátás:Parkra néző
Állapot:Építés alatt
Fűtés:Egyéb
Komfort:Összkomfort
Parkolás:Benne van az árban
Elhelyezkedés: Budapest X. kerület
Újhegy
Gyömrői út
Hivatkozás: B-X-9-227-3

Értékesítő adatai

Pozsár - Bacz Larisa Pozsár - Bacz Larisa
Partner értékesítő


+36-20-852-8400

starting9@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: B-X-9-227-3

Budapest X. kerületének egy kiváló helyszínén, a Gyömrői úton található egy impozáns, 150 négyzetméteres emeleti iroda, amely a 2000-es években épült, folyamatosan karbantartott és kifogástalan állapotban van. Az épület magas belmagasságával (280 cm) és a csendes munkakörnyezettel ideális választás vállalkozása számára.
A 150 négyzetméteres iroda jelenleg szerkezetkészen várja új bérlőjét. Az ingatlan tulajdonosai elkötelezettek abban, hogy az irodát az új bérlő igényeihez igazítsák, így teljes mértékben testre szabható és az ön elképzeléseinek megfelelően alakítható. Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy az iroda tértervezése teljes mértékben az Ön vállalkozásának igényeit tükrözze.
Az épületben jelenleg csendes tevékenységet folytató bérlők találhatók, akik tiszteletben tartják egymás munkáját, így kellemes és zavartalan munkakörnyezetet biztosítanak.
A bérleti díj magában foglal két autóbeállót az elülső oldalon, de további parkolóhelyek is igényelhetők az oldalsó udvaron. A bérleti díj két részből áll: 5.5 euro/nm/hó bérleti díj és 2 euro üzemeltetési költség. Ez a kialakítás lehetővé teszi az átlátható és költséghatékony irodaüzemet.
Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, közelben elérhető a Repülőtér, Kőbánya-Kispest, és számos buszjárat (85, 98, 117, 202E, 217) gondoskodik a könnyű és gyors közlekedésről. Ne hagyja ki ezt a rendkívül rugalmas és kényelmes irodaterületet, ahol az ön vállalkozása valóra válik!

Bérlők számára a közvetítés díjmentes!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225
 

Képek

Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok