Menü

Eladó Telek Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Ürömhegy, Aranyvölgy utca

94.900.000 Ft

(240.570 €)

Eladó Telek Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

+4

 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 94.900.000 Ft
  • Telek mérete: 950 m2
  • Kilátás: Panoráma
  • Parkolás: Benne van az árban
  • Villany: van
  • Víz: van
  • Gáz: van
  • Csatorna: van

Leírás

Azonosító: E-III-3-105

Eladásra kínálunk egy kivételes lehetőséget Ürömhegyen, az Aranyvölgy utcában, egy 1901m2-es lakóövezeti telek felét, ami 950 nm. Az ingatlan rendkívül előnyös fekvésű, déli tájolású, és lenyűgöző panorámával büszkélkedhet. A terület könnyen megközelíthető személygépkocsival, és az előtte található vasúti megállóból mindössze 15 perc alatt elérhető a Nyugati pályaudvar.
A telek felső részén már áll egy két lakásos ház, amelynek építése során figyelembe vettük az alatta lévő terület beépítési lehetőségeit. A víz, csatorna és elektromos kábel már elő van készítve, és a gáz is frissen bevezetésre került. Ezáltal az építési folyamat rendkívül egyszerűvé válik. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, amely ügyvédi megosztással rendezhető. Az ingatlan helyi szabályozása szerint további 170m2 beépíthető, így még számos lehetőség rejlik benne. A környék jól ellátott tömegközlekedéssel is, így az új otthonod könnyen megközelíthető lesz akár tömegközlekedéssel is.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget az új otthona vagy befektetése számára! Az Lke-2/Sz-N3 besorolású terület ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék kihasználni a környék nyújtotta előnyöket. Ne habozzon, és lépjen kapcsolatba velünk mielőbb, hogy megismerhesse közelebbről ezt a vonzó ingatlant Ürömhegy szívében!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283

Alaprajz

Eladó Telek Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ