Menü

Eladó Telek Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Békásmegyer, Meggy utca

21.500.000 Ft

(54.502 €)

Eladó Telek Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

+2

 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 21.500.000 Ft
  • Telek mérete: 678 m2

Leírás

Azonosító: E-III-3-065

Egyedülálló befektetési lehetőség várja Önt Budapest szívében, a III. kerület Békásmegyer-ófalu Meggy utcájában! Ez a kiváló telek ideális választás mindazoknak, akik egy csendes, nyugodt környezetben szeretnének befektetni.
A terület kivett zártkert, művelés alól kivett területtel és gazdasági épülettel rendelkezik, így számos lehetőséget rejt magában. A madárcsicsergős környezet és a Budapest határában elhelyezkedése kivételes nyugalmat és inspirációt biztosít. A telek 678 négyzetméteres, és rendelkezik egy fúrt kúttal, valamint villannyal kerítéssel körbevéve.
Az ingatlan jelenleg egy kis tündéri, alápincézett 9 négyzetméteres házzal büszkélkedhet, ami további lehetőségeket kínál. A csendes kisutcában található elhelyezkedése még inkább kiemeli a telek egyedülálló vonzerejét.
Ne hagyja ki ezt a kiváló befektetési lehetőséget, ahol a nyugalom és a lehetőségek találkoznak! Legyen részese ennek az egyedi ingatlanprojektnek, és hozza meg befektetési döntését egy olyan területen, ahol a városi élet és a természet harmóniában élnek egymás mellett.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852 8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283
 

Alaprajz

Eladó Telek Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ