Menü

Eladó Telek Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Csillaghegy, Pusztadombi utca

44.000.000 Ft

(111.539 €)

Eladó Telek Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

+8

 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 44.000.000 Ft
  • Telek mérete: 1700 m2
  • Kilátás: Kertre néző
  • Villany: van
  • Víz: van
  • Csatorna: van

Leírás

Azonosító: E-III-3-014-2

Fantasztikus lehetőség várja Önt áron alul Budapesten, a III. kerületben, Csillaghegyen, a Pusztadombi utcában! Eladó egy 1700 négyzetméteres telek, ami két terület egyesítésével lesz létrehozva. A telekegyesítés folyamatban van. Az övezeti besorolás LKE-1/Sz-N4 lesz az egyesítést követően.  A telken jelenleg két épület található, melyek alá vannak pincézve. Az egyik épület 18 négyzetméteres, míg a másik 36 négyzetméteres. Fontos megjegyezni, hogy a telek hátsó része vaderdőként szolgál, így nem beépíthető. 
A telek kiválóan frekventált helyen található, hiszen az 160-as busz megáll az utcában, és a HÉV is mindössze 10 perc sétára található. Ennek ellenére a telek maga egy csendes, nyugodt kis oázisnak tekinthető. A víz és a villany már a telken belül rendelkezésre áll, míg a csatorna és a gáz az utcában található.
Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Részletes információkért forduljon hozzám. Ez az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik egy frekventált, mégis csendes környezetben szeretnének építkezni vagy fejleszteni. 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283

Alaprajz

Eladó Telek Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ