Menü

Eladó Garázs Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Székesdűlő, Ezred utca

3.500.000 Ft

(8.872 €)

Eladó Garázs Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

+2

 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 3.500.000 Ft
  • Alapterület: 10 m2
  • Épület szintjei: 2 szintes

Leírás

Azonosító: E-IV-3-097

Eladó egy kiváló lehetőségű,  teremgarázs a IV. kerület Székesdűlő Ezred utcájában, a népszerű Napliget lakóparkban! Ez a praktikus 10 nm-es garázs kiváló állapotban van, száraz és rendezett környezetben várja új tulajdonosát.
A garázs 2 méter széles és 5 méter hosszú, tökéletes méretének köszönhetően ideális megoldás az autója biztonságos tárolására vagy akár tárgyak, eszközök elhelyezésére is. Az ingatlan rendkívül könnyen megközelíthető, és a közvetlen környezetében számos kényelmi szolgáltatás és üzlet található.
A ház, amelyben a garázs található, gondozott és rendezett, a közösköltség mindössze 1700 forint, ami egyaránt tartalmazza a karbantartási költségeket és a közös területek fenntartását. Ezáltal biztosítva van a hosszú távú értékállóság és kényelem.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283

Alaprajz

Eladó Garázs Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ