Menü

Eladó Telek Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Újpest, Thaly Kálmán utca

55.000.000 Ft

(139.424 €)

Eladó Telek Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest IV. kerület

+2

 aaaaaaEladó Telek Budapest IV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 55.000.000 Ft
  • Telek mérete: 483 m2
  • Villany: van
  • Víz: van
  • Csatorna: van

Leírás

Azonosító: E-IV-3-070

Budapest szívében, az IV. kerületben, a Thaly Kálmán utcában kínálunk Önnek egy kiemelkedő lehetőséget egy 483 négyzetméteres telken. Ez az ingatlan kiváló választás társas vagy családi ház építésére, egy olyan területen, ahol a kreativitásnak és a funkcionalitásnak csak a képzelete szab határt.
A telek 45% föld feletti és 70% föld alatti beépíthetőséget biztosít, miközben minimum 30% zöldfelület is megőrzendő, hogy az otthona harmonikusan illeszkedjen a környezetébe.
Az 16 méteres utcafront és a 32 méteres hosszúság optimális méretek, amelyek lehetővé teszik egy impozáns és funkcionális épület kialakítását. A központi elhelyezkedés nemcsak a mindennapi kényelmet szolgálja, hanem hosszú távon is kiváló befektetésnek bizonyulhat.
A telken már rendelkezésre állnak a nélkülözhetetlen közművek, beleértve a víz-, villany- és csatornahálózatot, így az építési folyamat zökkenőmentesen haladhat előre.
Ez az ingatlan ideális választás azoknak, akik olyan otthont szeretnének létrehozni, amely nemcsak a jelen szükségleteit elégíti ki, hanem hosszú távon is értékkel bír. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tervezze meg álmai otthonát a Thaly Kálmán utcában!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283

Alaprajz

Eladó Telek Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ