Menü

Eladó Családi ház Budapest XVIII. kerület

Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep, Áchim András utca

82.000.000 Ft

(207.869 €)

Eladó Családi ház Budapest XVIII. kerület
 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület

+10

 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 82.000.000 Ft
  • Alapterület: 184 m2
  • Telek mérete: 544 m2
  • Szobák: 4 szoba, 2 félszoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Erkély: van, 7 m2
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Telken garázs

Leírás

Azonosító: E-XVIII-10-355

Kivételes lehetőség várja Önt Budapest XVIII. kerület Áchim András utcájában! Eladó egy összesen 184 m2-es, jó állapotú kétgenerációs családi ház, amely ideális választás lehet mindazoknak, akik kényelmes és praktikus otthont keresnek. Az ingatlan egy 544 m2-es önálló helyrajzi számon szereplő telken helyezkedik el.
Az épület két részből áll: egy kétszintes, 116 m2-es részből, és egy földszintes, 58 m2-es részből. A nagyobb lakásban a földszinten található nappali, konyha-étkező és fürdőszoba, míg a tetőtérben két egész és egy félszoba, gardrób és WC lett kialakítva. Az egyik szobából pedig kiléphetünk egy 7 m2-es erkélyre, amely kellemes kikapcsolódást nyújt.
A kisebb lakás kényelmét egy fedett, 9 m2-es terasz biztosítja, ahonnan az előszobába lépve az étkezőbe és konyhába jutunk. A lakás egy hálószobából, előszobából és zuhanyzós fürdőszobából áll.
Mindkét lakás külön cirkó kazánról fűthető, a kényelmet pedig légkondicionáló teszi teljessé. Az ingatlanhoz tartozik egy 30 m2-es téglaépület, amely garázként és tárolóként funkcionál, valamint egy 12 m2-es száraz pince is található az épület alatt.
Ez a családi ház ideális választás mind azoknak, akik két generáció számára szeretnének otthont teremteni, mind befektetőknek, akik kiadásra szánják az ingatlant. Az elhelyezkedése, praktikus kialakítása és gondozott kertje mind-mind arra utalnak, hogy ez az otthon számos előnnyel bír. Ha szeretné közelebbről megismerni ezt az ingatlant, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Alaprajz

Eladó Családi ház Budapest XVIII. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ