Menü

Eladó Telek Gyál

Gyál, , Egressy út

133.500.000 Ft

(338.420 €)

Eladó Telek Gyál
 aaaaaaEladó Telek Gyál aaaaaaEladó Telek Gyál aaaaaaEladó Telek Gyál

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 133.500.000 Ft
  • Telek mérete: 5378 m2
  • Villany: utcában
  • Víz: utcában
  • Csatorna: utcában

Leírás

Azonosító:E-Gyál-10-350

Ez az  ingatlan egy igazán izgalmas lehetőséget kínál Gyálon az Egressy úton. Az összesen 5378 m2-es terület ideális alapot biztosít a vállalkozók számára a fejlesztésre. A telek hat önálló helyrajzi számon található, lehetővé téve a rugalmas vásárlási lehetőségeket, amelyek különböző igényekhez igazodnak.
Az elosztás alábbiak szerint alakul: Utcafronti telek: 639 m2-es terület, Ideális lehetőség egy stílusos, egy családi ház megépítésére. Belső parcella: 4739 m2-es terület, amit 6 m széles úton érhetünk el (egyben és külön is vásárolható) a telkek az alábbi m2-szerint kerültek kialakításra  1 db 873 m2, 1 db. 847 m2. 1 db 981 m2, 2 db 1015 m2 mindegyik telekre két lakóépület építhető, így hatalmas lehetőséget rejt magában, mivel ideális ikerházak építésére.
Az elhelyezkedés kiváló, csendes kertvárosi részen, amely egyre intenzívebben fejlődik. A terület dinamikusan növekszik, és ez a fejlődési lendület izgalmas lehetőségeket rejt a befektetők és építkezők számára. Gyál vonzóvá válik azok számára, akik értékelik a dinamikus környezetet és a jó elérhetőséget.
Ez a telekcsomag Gyál egyik ígéretes területén található, és a projekt hosszú távon kiváló befektetési lehetőséget kínál. Az elhelyezkedése, területi elosztása és a környezet dinamikus fejlődése mind azt sugallják, hogy ez az ingatlanberuházás hozzáadott értéket teremthet mind az építtetők, mind a befektetők számára. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!  Az építési telkek ára az Áfát nem tartalmazzák!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ