Menü

Eladó Telek Gyál

Gyál, , Egressy út

26.000.000 Ft

(65.910 €)

Eladó Telek Gyál

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 26.000.000 Ft
  • Telek mérete: 873 m2
  • Villany: utcában
  • Víz: utcában
  • Gáz: utcában
  • Csatorna: utcában

Leírás

Azonosító:E-Gyál-10-350/4

Eladó Gyálon az Egressy utcában egy kiváló lehetőséget kínáló 837 m2-es építési telek. Az ingatlan ideális választás lehet két családi ház megépítéséhez. A telek egy magánútról közelíthető meg.
Az Lke-1 övezeti besorolásnak köszönhetően a telek minden közművel ellátott, így a villany, víz, gáz és csatorna is az utcában található. A telek beépítési módja oldalhatáron álló, és a beépítettség legnagyobb mértéke 30%. Emellett a terepszint alatti beépítettség is 30%, míg a legnagyobb épületmagasság 5,5 m.
Az elhelyezkedése kiváló, egy csendes kertvárosi részen található, amely folyamatosan fejlődik. Ez az ingatlan nem csupán egy telek, hanem a lehetőség egy új otthon megteremtésére. Ha szeretne részese lenni ennek a dinamikusan fejlődő környezetnek, és saját elképzeléseit valóra váltani egy új építkezés során, ez a telek Önnek való!
Ugyan itt még öt eladó telek eladó.
Az ingatlan ára 26 M Ft+Áfa
 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Alaprajz

Eladó Telek Gyál ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ