Menü

Eladó Családi ház Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Csillaghegy, Bercsényi utca

209.900.000 Ft

(532.093 €)

Eladó Családi ház Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Családi ház Budapest III. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest III. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest III. kerület

+3

 aaaaaaEladó Családi ház Budapest III. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest III. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 209.900.000 Ft
  • Alapterület: 285 m2
  • Telek mérete: 748 m2
  • Szobák: 5 szoba
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Erkély: van, 20 m2
  • Kilátás: Kertre néző
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Felszíni beálló

Leírás

Azonosító: E-III-16-542

Vágyakozik egy otthonra, ahol generációk élhetnek együtt? Akkor ez a Budapest III. kerületében található családi ház ideális választás számára! A 285 m2-es körbejárható családi ház és a melléképületként szolgáló 40 m2-es garzonlakás együtt kínálnak egy csendes és nyugodt környezetet a Csillaghegyen. 
A családi házban több szinten terülnek el a tágas terek. Az alsó szinten egy hangulatos télikert található, amely egyszerre szolgál étkezőként is. Ráadásul innen juthatunk ki a fedett teraszra, ahol a friss levegőn élvezhetjük az étkezéseket. Emellett a földszinten található egy nappali, konyha, hálószoba, wc és egy gépészeti helyiség is. Az első emeletre érve egy fürdőszoba, külön wc, gardrób és két hálószoba vár ránk, amelyeket egy erkély köt össze. A legfelső szinten pedig még egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy gardrób található. Ez az otthon azonban nem csak a belső terei miatt lenyűgöző. A gyönyörű, 748 m2-es telek igazi ékessége a felszerelt fedett kerti sütögető, amelyben sparhelt, kemence, grillező is található. Itt az egész család összegyűlhet és bármikor élvezheti az otthon készült finomságokat. A telek hátsó részén található kis házban pedig egy szoba és egy fürdőszoba található, amely akár egy önálló lakrésznek is használható. Az ingatlan 2005-ben teljes körű felújításon esett át, így minden modern komforttal és kényelemmel rendelkezik. A szigetelésnek köszönhetően meleg és energiatakarékos. A fűtést Viesmann kombi-cirkó kazán és padlófűtés biztosítja. Ráadásul az otthonban további extrák is megtalálhatók, mint például a 6 légkondicionáló, a kiépített kerti öntözőrendszer és fúrt kút, a riasztórendszer lehetősége és a 2 motoros kapu. Az előkertben pedig akár 6 gépkocsi is kényelmesen elfér.
Az ingatlan környékén minden megtalálható, amire szükséged lehet. Közelben található óvoda, iskola, gyógyszertár és boltok. A közlekedés sem jelent gondot, hiszen mindössze 10 perces sétára van a H5-ös Csillaghegyi hévmegálló, és az utca végén pedig a 134-es busz megállója is elérhető 5 perc alatt.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezze meg álmai otthonát ebben a varázslatos Budapesti kerületben!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112
 

Alaprajz

Eladó Családi ház Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ