Menü

Értékesítőink

Bodnár Erzsébet

Bodnár Erzsébet +36-20-448-6350 starting16@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Üdvözletem! Bodnár Erzsébet vagyok, és büszkén mondhatom, hogy 12 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezem a III. és IV. kerületben található ingatlanok területén. Számos alkalommal elnyertem az év legjobb értékesítője díjat, az őszinte és sikeres Starting Ingatlan Irodában, amely már 15 éve működik.
Az ügyfélkapcsolatok kezelése és az ügyfél igényeinek megértése kiváló képességeim, aminek köszönhetően mindig a legmegfelelőbb ingatlant tudom ajánlani ügyfeleimnek. Számomra rendkívül fontos az ügyfelek elégedettsége, ezért mindent megteszek, hogy a teljes ingatlanvásárlási folyamat során a lehető legjobb élményt nyújtsam.
Ha engem választ, további szolgáltatási előnyöket is élvezhet. Teljes körű támogatást biztosítok az ingatlanok felmérésétől a piackutatásig, az ár képzéstől és tárgyalásoktól egészen az adásvételi szerződés lebonyolításáig és birtokbaadásig. Mindent megteszek azért, hogy Ön számára a legtisztességesebb és sikeresebb ingatlanvásárlási vagy eladási folyamatot tegyem lehetővé.
Ha bármely ingatlanpiaci területen segítségre van szüksége, örömmel állok rendelkezésére. Hozzunk létre együttműködést az álmaiért! Legyen szó az ingatlan eladásáról vagy vásárlásáról, számítok arra, hogy megtisztelő hívását fogadhatom, és együtt dolgozhatunk.
Elérhetőségeim: +36-20-448-6350 vagy személyesen látogasson el irodánkba Újpesten, a 4. kerületben, a Rózsa utca 6. szám alatt. Várakozással tekintek a találkozásunk elé!

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG