Menü

Ügyvéd válaszol

Dr. Faragó Máté

ingatlanjog

Bemutatkozás:
Szakterületek:
Munkajog (szakjogászi végzettség), kártérítési jog, ingatlan ügyek, polgári peres és nemperes eljárások, fogyasztóvédelem (békéltető testület előtti eljárás is), egyéb polgári és gazdasági ügyek, követeléskezelés (pl. felszámolási, végrehajtási eljárások)

Szakmai tevékenység, tapasztalat:
Dr. Faragó Máté az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát 2014-ben. A polgári jogi érdeklődése miatt az egyetemi képzés alatt teljesítette a civilisztikai modult. 2017-ben az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében munkajogi szakjogász végzettséget (LL.M.) szerzett. Ügyvédjelöltként főleg kis- és középvállalkozások, 2018-tól irodai tag ügyvédként pedig többnyire nagyvállalatok részére végzett polgári, munkajogi és gazdasági jogi tanácsadást. 2020 áprilisától egyéni ügyvédként munkajogi, polgári- és gazdasági jogi profilú praxist folytat.

Társadalami elkötelezettség:
A Tran és Nemes Ügyvédi Társulás keretében rendszeresen vállal pro bono jogi képviseletet.

Beszélt nyelvek: Magyar, Német, Angol

Ügyvéd válasza:Tegye fel Ön is kérdését.


Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG