Menü

Eladó Telek Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Csillaghegy, Rókahegyi út

67.900.000 Ft

(172.125 €)

Eladó Telek Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 67.900.000 Ft
  • Telek mérete: 671 m2
  • Villany: utcában
  • Víz: telken belül
  • Gáz: utcában
  • Csatorna: utcában

Leírás

Azonosító: E-III-16- 537

Eladó Budapest III. kerületében, Csillaghegyen, a Rókahegyi úton található egy különleges építési telek, amely belterületen helyezkedik el és gyönyörű panorámás kilátást nyújt. 
Övezeti besorolása: LK2/Sz-N1, a telek mérete 671m², így elegendő hely van egy ház vagy akár egy társasház építésére is. A telek aszfaltos utcában helyezkedik el, így könnyen megközelíthető. A víz már a telek határain belül található, a többi közmű pedig az utcában elérhető, ami nagy előnyt jelent az építkezés során. Az utcára néző részen a telek 13,9 méter széles, majd lefelé haladva enyhén keskenyedik és 11 méteres szélességre szűkül. Ennek ellenére kitűnő lehetőséget nyújt az építkezésre, legyen szó egylakásos családi házról vagy akár kétlakásos társasházról. Az ingatlan eladási ára bruttó 67.9 millió forint, ami magában foglalja az áfát. Ez egy nagyon jó befektetési lehetőség, mivel a környék nagyon aktív fejlődésen megy keresztül, és rengeteg újépítésű ház található a környéken.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a saját álomházát vagy befektetési ingatlanát megépítse a gyönyörű Budapest III. kerületében, Csillaghegyen!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112
 

Alaprajz

Eladó Telek Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ