Menü

Eladó Ipari terület Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Újpest, Berni utca

260.000.000 Ft

(659.096 €)

Eladó Ipari terület Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület

+9

 aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest IV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Ipari terület
  • Ár: 260.000.000 Ft
  • Alapterület: 763 m2
  • Emelet: Földszint
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Cirkó
  • Parkolás: Telken beálló

Leírás

Azonosító: E-IV-16-561

Budapest IV. kerületében, a Berni utcában egy különleges lehetőség várja azokat a vállalkozókat, akik komoly és hosszú távú befektetést keresnek. Az egykori Újpesti Gyapjúszövő Gyár területén elhelyezkedő 763 m2-es telephely kiemelkedő pozíciót foglal el a telepen belül, közel a portaszolgálathoz.
Az ingatlan földszintjén 641 m2-es raktárakat és felújított irodákat, valamint az emeleten 123 m2-es felújított irodát kínál. A jelenlegi helyiségek akár teljesen összenyithatók, így lehetőség van az igényeknek megfelelően történő átalakításra és testreszabásra. Az ingatlan jelenleg teljesen ki van adva, rendkívül minőségi bérlőkkel és magas hozammal. 
A telephely óriási közös területtel rendelkezik, ideális parkolásra vagy rakodásra. Az ingatlan ipari áram biztosított, éjjel-nappali portaszolgálat áll rendelkezésre, és a helyiségek klímával és cirkó fűtéssel felszereltek, hogy az üzleti tevékenység zavartalanul folyhasson.
Ha Ön egy ambiciózus vállalkozó, aki keresi a következő nagy lépést az üzleti világban, akkor ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112

Alaprajz

Eladó Ipari terület Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ