Menü

Eladó Tégla lakás Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Újpest, Chinoin utca

62.500.000 Ft

(158.436 €)

Eladó Tégla lakás Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IV. kerület

+8

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 62.500.000 Ft
  • Alapterület: 108 m2
  • Telek mérete: 100 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 3 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IV-16-101-E

Egy otthon várja Önt Budapest IV. kerületében, Újpesten, a Chinoin utcában. Ez a kivételes 108 m2-es, 3+1 szobás lakás nem csupán egy egyszerű ingatlan, hanem egy olyan otthon, ahol a kényelem és a funkcionalitás tökéletes harmóniája várja új tulajdonosát.
Az ingatlan földszinti elhelyezkedése és belső 2 szintes kialakítása különlegessé teszi ezt az otthont. A lakás jó állapotban van, és egy csendes, 5 lakásos társasházban található. A szobák parkettásak, külön bejáratúak, és a déli és keleti tájolásnak köszönhetően rendkívül napfényesek, megteremtve ezzel az ideális helyet a mindennapi élethez. A konyha ablakos, étkezős és kamrás, mindennel felszerelt, amire szüksége lehet. Az épített szekrények a vételár részét képezik, és egyenesen a teraszra vezetnek, ahol a nyugalom és a friss levegő élvezetét tapasztalhatja meg. A lakásban két fürdőszoba található, az egyik zuhanyzós, a másik kádas, mindkettőben wc is megtalálható. A cirkófűtés rendkívül hatékony, átalánydíj formájában mindössze 20.000 Ft/hó. A víz és villany fogyasztás alapján történik a számlázás, így minden lakó igazságosan és átláthatóan részesül a költségekben. A lakáshoz egy saját, szokásjog alapján használt 100 m2-es kert is tartozik, melyet minden szomszédnak külön-külön kialakítottak.
Az ingatlan kívülről 5 cm-es dryvit szigeteléssel rendelkezik, a tető pedig szintén szigetelve van, ezáltal az energiaköltségei rendkívül alacsonyak. Az autóbeállási lehetőség is megoldható, és a lakóközösség rendkívül csendes, kedves és segítőkész.
Közlekedési szempontból is kiváló helyen található, a közelben számos buszmegálló áll rendelkezésre, amelyekkel könnyen elérhetővé válnak Budapest különböző pontjai. Az óvodák, iskolák, boltok mind a közelben találhatóak, biztosítva minden, ami a mindennapi élethez szükséges.
Ha egy olyan otthont keres, ahol a kényelem és a családias légkör összetalálkozik, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tegye sajátjává ezt az egyedülálló lakást!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112
 

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ