Menü

Eladó Telek Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Újpest, Fóti út

65.000.000 Ft

(164.774 €)

Eladó Telek Budapest IV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 65.000.000 Ft
  • Telek mérete: 299 m2
  • Villany: van
  • Víz: van
  • Gáz: utcában
  • Csatorna: van

Leírás

Azonosító: E-IV-16-565

Eladó Budapest IV. kerületében, Újpesten a Fóti úton egy 299 m2-es telek, melynek övezeti besorolása: VI-1/IV-4/2
A Vi jelű építési övezetek területei több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban igazgatási, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgálnak, amelyben olyan építési övezet is meghatározható, ahol a lakófunkció is megengedett. Amennyiben az egyes építési övezetek előírásai másképp nem rendelkeznek - az 1-es bekezdésben foglaltakon kívül - az intézményterületeken az alábbi rendeltetések helyezhetők el: iroda, kereskedelem, szolgáltatás, szállás, kulturális, közösségi szórakoztató rendeltetés, hitéleti rendeltetés, sport, valamint nem zavaró hatású egyéb gazdasági tevékenység, a fentiekben felsorolt rendeltetést tartalmazó épületekben a tulajdonos és a személyzet számára szolgáló legfeljebb két lakás, nem szolgálati lakás, amennyiben az övezeti előírások megengedik. (3) Az építési övezetek területén nagykereskedelmi, valamint önálló ipari, raktározási, épület ipari, nagykereskedelmi funkciójú, önálló rendeltetési egységet tartalmazó egyéb rendeltetésű épület, nem a fő rendeltetést vagy az önálló rendeltetési egységet szolgáló raktározási helyiség, üzemanyagtöltő állomás nem létesíthető, meglévő épület használati módját ilyen célra megváltoztatni csak akkor lehet, amennyiben az építési övezet előírásai arról külön rendelkeznek. (4) Az övezetek területén melléképítmények közül közmű-becsatlakozási műtárgy, közműpótló műtárgyak közül ciszterna, csapadékvíz tartály, hulladéktartály-tároló, kerti építmény, valamint e) építménynek minősülő antennatartó szerkezet, valamint zászlótartó oszlop helyezhető el. (5) Új, többszintes épület létesítése esetén - amennyiben az övezeti előírás másképpen nem rendelkezik - a főrendeltetéshez tartozó személygépkocsi-parkoló legalább 75%-át építményben kell elhelyezni. (6) Az építési övezetekben a közművesítettség mértéke teljes.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112

Alaprajz

Eladó Telek Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ