Menü

Eladó Családi ház Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Istvántelek, Klára utca

119.000.000 Ft

(301.663 €)

Eladó Családi ház Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Családi ház Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest IV. kerület

+7

 aaaaaaEladó Családi ház Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest IV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 119.000.000 Ft
  • Alapterület: 130 m2
  • Telek mérete: 374 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 4 szoba
  • Épület szintjei: 1 szintes
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IV-16-412

Eladó Budapest, IV. kerületében a Klára utcában egy 130 m2-es, 4 szobás családi ház, amely nemcsak otthonul szolgál, hanem egy életstílust is kínál. A ház kiváló állapotban van, hiszen az elmúlt években teljes felújításon és átalakításon esett át.
Amint belép, az amerikai konyhás nappali öleli körül, ahol a család összegyűlhet, hogy közösen élvezze a mindennapi pillanatokat. A két tágas szoba és a zuhanyzós fürdőszoba a praktikusságot és a kényelmet hangsúlyozza, míg a műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, biztosítva a természetes fény és friss levegő optimális kihasználását. A ház egyedi kialakítása lehetőséget kínál az összekapcsolható 35 m2-es garzonlakásnak, ideális választás több generáció együttéléséhez. A két kert, az elülső és a hátsó, varázslatos környezetet teremt, ahol egy fúrt kút gondoskodik az öntöző rendszerről. A fedett kerti sütögető pedig tökéletes helyszín grill és bogrács partikhoz, alkotva a családi összejövetelek tökéletes helyszínét.
Az udvaron található 30 m2-es garázs vagy műhely számos lehetőséget kínál, és a pince további tárolóhelyet biztosít. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy életstílus és a családi összetartozás szimbóluma. Képzelje el, hogy minden reggel madárcsicsergésre ébred, és minden este a gondosan kialakított kertjében pihen meg. 
Ha csendes, nyugodt, és családi házas környezetben képzeli el otthonát, akkor ez a remek lehetőség vár Önre. Közlekedésileg is jól megközelíthető, a M3-as metró és több busz gyorsan elérhető. A Stop Shop közelsége minden igényt kielégít. Ha szeretne részese lenni ennek a csodálatos otthonnak.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112
 

Alaprajz

Eladó Családi ház Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ