Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest VII. kerület

Budapest VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton kívül), Nefelejcs utca

200.000.000 Ft

(506.997 €)

Eladó Üzlethelyiség Budapest VII. kerület
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VII. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 200.000.000 Ft
  • Alapterület: 320 m2
  • Emelet: Szuterén
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Cirkó
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

AZONOSÍTÓ: E-VII-23-630

Budapest VII. kerületének  külső részén, a Nefelejcs utcában elérhető egy exkluzív lehetőség: egy 320 négyzetméteres, teljes körűen felújított szuterén üzlethelyiség, mely most eladó. 
Az ingatlan modernizált műszaki és esztétikai szempontból is, magában foglalva a villany- és vízvezetékek, légcserélők, burkolatok és nyílászárók cseréjét, valamint a fűtés teljes korszerűsítését. Az üzlethelyiség két tágas, világos utcai ablakokkal megvilágított térrel rendelkezik, továbbá két kisebb helyiség, társalgó, konyha, recepció, 4 illemhelyiség és öltöző is a részét képezi. 
A közös költség 80.000 forint, ami magában foglalja a felújítási alapot, a szokásos csatornadíjat és a szemétszállítást is.
A tehermentes ingatlan kiemelkedő lehetőségeket kínál, ideális befektetésnek vagy kiadásra. Alkalmas számos üzleti tevékenységre, és a friss felújításnak köszönhetően modern, vonzó környezetet biztosít. 
Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és szerezze be ezt az exkluzív üzlethelyiséget a város dinamikusan fejlődő részén! 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/105

Alaprajz

Eladó Üzlethelyiség Budapest VII. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ