Menü

Eladó Ipari terület Budapest X. kerület

Budapest X. kerület, Keresztúridűlő, Pesti határút

7.000.000 Ft

(17.745 €)

Eladó Ipari terület Budapest X. kerület
 aaaaaaEladó Ipari terület Budapest X. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest X. kerület aaaaaaEladó Ipari terület Budapest X. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Ipari terület
  • Ár: 7.000.000 Ft
  • Alapterület: 2334 m2

Leírás

Azonosító: E-X-29-221

Az eladó ipari terület Budapest X. kerületében, Pesti Határ út szomszédságában, egy 2334 nm-es sík, füves terület, amely ideális választás lehet vállalkozások és befektetők számára. A telek 1/1 tulajdonban van, biztosítva ezzel a gyors és könnyű átadást.
A környék lehetőségeket rejt magában az állattartásra, mezőgazdasági tevékenységekre, valamint egyéb vállalkozásokra vagy befektetésekre. Az ingatlan jelenleg közműszolgáltatás nélkül rendelkezik, azonban a közelben könnyedén behozhatóak a szükséges infrastrukturális elemek.
A terület elhelyezkedése kiemelkedő, közel a Pesti Határ úthoz, így a közlekedés kiváló. Ezen felül a szántó besorolású terület alkalmas a kreatív és sokoldalú felhasználásra. Legyen szó gazdálkodásról, logisztikai központ kialakításáról vagy egyéb vállalkozási célokról, az ingatlan sokféle lehetőséget rejt magában.
Ez egy kiváló befektetési lehetőség azok számára, akik értéket látnak a vállalkozások és a fejlődő területekben rejlő lehetőségekben. Ne hagyja ki ezt az ideális területet, és teremtsen ki egyedi, sikeres vállalkozását vagy beruházását ezen a dinamikusan fejlődő ipari területen!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

 

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ