Menü

Eladó Telek Budapest X. kerület

Budapest X. kerület, Keresztúridűlő, Pesti határút

7.000.000 Ft

(17.946 €)

Eladó Telek Budapest X. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest X. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest X. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest X. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 7.000.000 Ft
  • Alapterület: 2334 m2

Leírás

Azonosító: E-X-29-221

Az eladó telek Budapest X. kerületében, Pesti Határ út szomszédságában, egy 2334 nm-es sík, füves terület, amely ideális választás lehet befektetők számára. A telek 1/1 tulajdonban van, biztosítva ezzel a gyors és könnyű átadást.
A környék lehetőségeket rejt magában az állattartásra, mezőgazdasági tevékenységekre, valamint egyéb vállalkozásokra vagy befektetésekre. Az ingatlan jelenleg közműszolgáltatás nélkül rendelkezik, azonban a közelben könnyedén behozhatóak a szükséges infrastrukturális elemek.
A terület elhelyezkedése kiemelkedő, közel a Pesti Határ úthoz, így a közlekedés kiváló. Ezen felül a szántó besorolású terület alkalmas a kreatív és sokoldalú felhasználásra. Legyen szó gazdálkodásról, logisztikai központ kialakításáról vagy egyéb vállalkozási célokról, az ingatlan sokféle lehetőséget rejt magában.
Ez egy kiváló befektetési lehetőség azok számára, akik értéket látnak a vállalkozások és a fejlődő területekben rejlő lehetőségekben. Ne hagyja ki ezt az ideális területet, és teremtsen ki egyedi, sikeres vállalkozását vagy beruházását ezen a dinamikusan fejlődő ipari területen!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

 

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG