Menü

Kiadó Telek Budapest X. kerület

Budapest X. kerület, Gyárdűlő, Száva utca

390.000 Ft / hó

(989 €)

Kiadó Telek Budapest X. kerület
 aaaaaaKiadó Telek Budapest X. kerület aaaaaaKiadó Telek Budapest X. kerület aaaaaaKiadó Telek Budapest X. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Kiadó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 390.000 Ft/ hó
  • Alapterület: 250 m2

Leírás

Azonosító: B-X-9-304/2

Fedezze fel Budapest X. kerületének kiválóan elhelyezkedő Száva utcájában kiadóvá vált 250 nm-es, sokoldalú üzleti területünket! Az ingatlan egy 12 000 nm-es, biztonságosan zárt területen fekszik, 0-24-es portaszolgálattal, ami garantálja az ingatlan védelmét és biztonságát.
Az üzemeltetési költségek nélküli ajánlatunk ideális lehetőséget kínál vállalkozása számára. Az illemhelyiségek használata biztosított, így az ingatlan azonnal használatba vehető. A terület rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez, legyen szó konténerek elhelyezéséről vagy raktározási célokról. A terület körbekerítése teljesmértékben megoldható.
A Száva utca kiváló közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, a 99-es buszjárat közelsége pedig könnyű és gyors megközelíthetőséget biztosít az ingatlanhoz. Ezáltal ideális választás vállalkozásának, biztosítva a stratégiai elhelyezkedést és a hatékony logisztikát.

Bérlők számára a közvetítés díjmentes!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ