Menü

Értékesítőink

Pozsár - Bacz Larisa

Pozsár - Bacz Larisa +36-20-852-8400 starting9@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Nagy örömmel üdvözöljük Önt a Starting Ingatlan Iroda világában! Engedje meg, hogy bemutatkozzam Önnek, Pozsár-Bacz Larisaként hogyan tudom segíteni az ingatlannal kapcsolatos ügyeiben.
Cégünk már 15 éve sikeresen működik önálló vállalkozásként Budapesten, és kiterjedt jelenléttel rendelkezünk a város minden kerületében. Az iroda alapelve az, hogy területi orientáltságunknak köszönhetően valóban jól ismerjük a környék adottságait és lehetőségeit.
Az elmúlt 5 évben rengeteg tapasztalatot szereztem az ingatlanpiac terén, és jelenleg is területi képviselőként dolgozom a IX., X. és XI. kerületekben. Az ingatlan vásárlása ma már mindig nagy döntést jelent, és a célom az, hogy teljes körű támogatást nyújtsak ügyfeleimnek abban, hogy megtalálják az ideális otthonukat vagy sikeres befektetési lehetőségeiket.
Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy az eladás-vásárlás vagy az ingatlan bérbeadása - akár üzleti, akár magán jellegű -, a lehető leggördülékenyebb legyen, és ügyfeleim később kellemes emlékként gondoljanak vissza erre az időszakra. Számos sikeres értékesítésben volt részem, így rengeteg fantasztikus emberrel sikerült megismerkednem. Ezért hálás vagyok a szakmának, és az a célom, hogy végig ott álljak ügyfeleim mellett a folyamat kezdetétől a végéig.
Csapatunk profi szakemberekből áll, így garantálni tudjuk ügyfeleinknek a megbízható ügyvédet, tapasztalt hitelügyintézőt és szakértő energetikus ajánlását, akik mind lelkiismeretesek és elkötelezettek szakmájukban.
Nagyon várom, hogy megtiszteljen bizalmával, és várom hívását a +36-20-852-8400-as telefonszámon. Természetesen személyesen is találkozhatunk irodánkban a 7.kerületi Garay tér 17. szám alatt.

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG