Menü

Eladó Telek Budapest XV. kerület

Budapest XV. kerület, Pestújhely, Adria utca

77.990.000 Ft

(197.703 €)

Eladó Telek Budapest XV. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 77.990.000 Ft
  • Telek mérete: 733 m2

Leírás

Azonosító: E-XV-15-173


Budapest XV. kerületében, Pestújhelyi részen kínálunk eladásra egy lenyűgöző lehetőséget! Egy 733 négyzetméteres építési telek várja új tulajdonosát az Adria utcájában. 
Az ingatlanon jelenleg egy bontandó ház is található az udvaron, így egy teljesen új kezdet lehetősége rejlik ezen a területen. A telek LK-1/HZ-1 besorolású, amely lehetővé teszi az épület magasságának (7,5 méter) és a beépíthetőségnek (35%) kihasználását. Ez egyedülálló tervezési lehetőségeket nyújt, ideális választás mind az otthonteremtéshez, mind befektetési projektek megvalósításához. A környék Budapest XV. kerületének egyik legszebb családi házas övezetében helyezkedik el, ahol a nyugalom és a szomszédias hangulat harmonikusan találkozik. A környék kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, több buszmegálló (133, 7, 7E, 8E, 124) könnyedén megközelíthető, így az Örs vezér tér és a városközpont is gyorsan elérhető. A környék számos üzlettel (Spar, Lidl, Aldi), iskolával, óvodával és orvosi rendelővel rendelkezik, biztosítva a mindennapi kényelmet.
Ez a telek nem csak egy egyszerű parcella, hanem egy lehetőség, ahol az álmai otthona vagy befektetése valóra válhat. Ha érdekli vagy kérdése merül fel, ne habozzon felvenni a kapcsolatot velem. Szívesen segítek az ingatlan megtekintésének szervezésében és minden további részletben. Itt az ideje, hogy elinduljon az új élet és otthona felé!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282

Alaprajz

Eladó Telek Budapest XV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ