Menü

Értékesítőink

Pintér Evelin

Pintér Evelin +36-20-262-6775 starting15@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Kedves leendő ügyfelek!

Pintér Evelin vagyok, a Starting Ingatlan Iroda Partner értékesítője, és szeretnék segíteni Önnek az eladó vagy kiadó házak, lakások megtalálásában vagy eladásában a XIV., XV. és XVI. kerületekben. Cégünk már 15 éve sikeresen működik, így biztos lehet benne, hogy tapasztalt és megbízható szakértőkre bízza ingatlaneladása vagy bérbeadása ügyét.
Személyesen ismerem a XV. kerületet, így otthonosan mozgok a szomszédos városrészekben is. Emiatt már meglévő ügyfélkörrel rendelkezem, akiknek segítettem már az ideális otthon megtalálásában. Számomra fontos, hogy mind a tulajdonosoknak, mind a vevőknek optimális lehetőséget teremtsek a gyors és sikeres üzletek megkötéséhez.
Az üzletkötési jutalékunkat mindig közösen egyeztetjük az ingatlan értékével arányosan. Így biztos lehet abban, hogy mind a tulajdonosok, mind pedig a vevők elégedettek lesznek az üzletkötésünkkel.
Amennyiben szeretnének ingatlanukról ingyenes értékmeghatározást és állapotfelmérést, kérem, jelezzék nekem, és készséggel állunk rendelkezésükre. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az eladási folyamat során: ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző is közreműködik, hogy Önnek minden tekintetben könnyebb legyen az ingatlan eladása vagy kiadása.
Elérhetőségeim: +36-20-262-6775, vagy találkozhatunk személyesen is Újpesten, az irodánkban a 4. kerület Rózsa utca 6. szám alatt.
Köszönjük a figyelmüket, és várjuk jelentkezésüket!

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG