Menü

Eladó Telek Budapest XV. kerület

Budapest XV. kerület, Rákospalota, Mátyás utca

80.000.000 Ft

(202.799 €)

Eladó Telek Budapest XV. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XV. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 80.000.000 Ft
  • Telek mérete: 721 m2
  • Villany: telken belül
  • Víz: telken belül
  • Gáz: telken belül
  • Csatorna: telken belül

Leírás

Azonosító: E-XV-15-180

Egy kiváló lehetőséget kínálunk Önnek Budapest XV. Kerületében Rákospalota egyik csendes részén, ahol eladó egy  721 m2-es saroktelek, mely tökéletes választás lehet egy üres, többlakásos épület megvalósításához. A telek déli fekvésű, így a nap teljes körben körbejárja, biztosítva ezzel a kellemes fényt és meleget az épületben.
Az ingatlan a Mátyás utca egyik sarkán található, amely két utcáról is megközelíthető. Ez a különleges tulajdonság lehetővé teszi, hogy akár két külön telekre is osztható legyen, így két külön bejáratú ház építésére van lehetőség. Emellett a telek alakja kocka, és a beépíthetősége 35%, ami nagyszerű lehetőséget biztosít az épületek tervezéséhez és elhelyezéséhez. Az épület magassága pedig 7,5 méter.
A környék kellemes és zöldövezetes, jó szomszédokkal, és zűr és problémamentes környezettel. Ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy új építésű, modern lakóhelyet létrehozni egy nyugodt és barátságos környezetben.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tegye valóra álmait ezen a gyönyörű és jól elhelyezkedő teleken! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni a területet, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282

Alaprajz

Eladó Telek Budapest XV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ