Menü

Eladó Telek Budapest XVI. kerület

Budapest XVI. kerület, Cinkota, Szárnyaskerék út

51.700.000 Ft

(131.059 €)

Eladó Telek Budapest XVI. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest XVI. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XVI. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XVI. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 51.700.000 Ft
  • Telek mérete: 2937 m2

Leírás

Azonosító: E-XVI-7-618

Budapest XVI. kerületében, a Szárnyaskerék utcában található egy kiváló lehetőséget kínáló telek eladó. A Cinkota alsó Hév megálló és a Csaba Liget lakópark szomszédságában helyezkedik el, két helyrajzi számon lévő, 2837m2-es zártkerti művelés alól kivett terület.
A telek 12 méter széles utcafronttal rendelkezik, amely 100 méter után kibővül a mellette lévő telek területével. Ez a kialakítás széles lehetőséget biztosít a telek felhasználására és tervezésére. A telek végében egy kis kertkapun keresztül közelíthető meg a hangulatos Caprera forrás, ami tovább emeli a terület varázsát. A környezetben üdülők, hétvégi házak és már családi házak is megtalálhatók, így a hely ideális a nyugodt életvitelhez. A teleken már megtalálható egy ásott kút és villany is, amely tovább növeli a telek funkcionalitását.
Ha Ön tervez telek vásárlást csendes környezetben, vagy befektetési lehetőséget keres, ez a telek remek választás lehet.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147

Alaprajz

Eladó Telek Budapest XVI. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ