Menü

Értékesítőink

Korpácsi István

Korpácsi István +36-20-511-8501 starting7@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Engedjék meg, hogy bemutatkozzak Önöknek. Korpácsi István vagyok, egy tapasztalt és elkötelezett ingatlanértékesítő. Immár 12 éve tevékenykedem ezen a területen, és szakmai tudásomat, valamint ügyviteli tapasztalatomat az Önök rendelkezésére állítom.
Az elmúlt években elsősorban a 14., 15. és 16. kerületekben végeztem ingatlanértékesítési tevékenységet a STARTING INGATLAN IRODA partnereként. Cégünk már 15 éve van jelen az ingatlanpiac meghatározó szereplőiként, így mindennapi munkám során kiváló támogatást és hátteret kapok az Önök szolgálatára.
Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és a sikeres értékesítés érdekében elengedhetetlen az állandó képzés és fejlődés. Rendszeresen részt veszek szakmai tréningeken és konferenciákon, hogy mindig naprakész legyek az aktuális tendenciákról és legjobb gyakorlatokról. Ezáltal képes vagyok pontos és valósághű értékbecslést nyújtani az ingatlanokra, valamint maximális hozzáadott értéket nyújtani Önöknek.
Partneri szemléletmóddal dolgozom, és fontosnak tartom az aktív kommunikációt az ügyfelekkel. A legnagyobb kihívást az Ön igényeinek megfelelő megoldások megtalálása jelenti számomra. Ennek érdekében alaposan felmérem az eladó és vevő elvárásait, és minden lépésben részletesen tájékoztatom Önöket az értékesítési folyamatról.
Az ingatlanértékesítés terén számos sikeres ügyletet tudhatok magam mögött, és büszke vagyok arra, hogy ügyfeleim elégedetten távoznak tőlem. Az elért eredményeim és a pozitív visszajelzések egyértelműen mutatják, hogy az Önök igényeinek való megfelelés a legfontosabb számomra.
Bízom benne, hogy a fenti bemutatkozásom alapján elnyertem tetszésüket, és megbíznak bennem az ingatlanügyleteikkel kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésük van, vagy szeretnének személyesen találkozni, várom a kapcsolatfelvételüket. Örömmel segítek az ingatlanpiaci kérdésekben, és a lehető legjobb megoldásokat nyújtom Önöknek. Személyes találkozóra a 1042 Budapest, Rózsa u. 6 szám alatt található irodánkban van lehetőség, ahol egy jó kávé mellet megbeszélhetjük a részleteket.

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG