Menü

Eladó Telek Budapest XVII. kerület

Budapest XVII. kerület, Rákoskert, Rákoskert sugárút

48.000.000 Ft

(121.679 €)

Eladó Telek Budapest XVII. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest XVII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XVII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 48.000.000 Ft
  • Telek mérete: 720 m2
  • Villany: utcában
  • Víz: telken belül
  • Gáz: utcában
  • Csatorna: utcában

Leírás

Azonosító:E-XVII-10-384

Elképesztő lehetőség várja Önt a Budapest XVII. kerületében, Rákoskerten található 720 m2-es építési teleken! Ez a gyönyörű telek önálló helyrajzi számon nyilvántartva van, és ideális egy főépület építéséhez. A 19 méteres utcafrontnak köszönhetően kiváló lehetőségek rejlenek ezen a területen.
A közművek könnyen hozzáférhetők: a víz már a telken belül van, míg a gáz, villany és csatorna az utcában találhatóak, így könnyen bevezethetők a telekre. Az ingatlan övezeti besorolása LKE-1/2, építési mód szabadon álló, beépíthetősége pedig 25%. Az épület legnagyobb magassága 6 méter, így számos lehetőség rejlik a tervezésben és a megvalósításban.
A telek elhelyezkedése kiváló: egy csendes aszfaltozott utcában található, mindössze néhány percre az M0-ás autóúttól. Ez tökéletes lehetőséget kínál a könnyű közlekedéshez és gyors eléréshez, így ideális választás mind az otthont keresők, mind a befektetők számára.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ