Menü

Eladó Telek Budapest XVIII. kerület

Budapest XVIII. kerület, Almáskert, Alacskai út

64.900.000 Ft

(168.593 €)

Eladó Telek Budapest XVIII. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XVIII. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 64.900.000 Ft
  • Alapterület: 1455 m2
  • Villany: telken belül
  • Víz: telken belül
  • Csatorna: telken belül

Leírás

E-XVIII-18-006

Budapesten, XVIII. kerület Almáskertjében, az Alacskai úton eladó egy 1455 m2-es önálló helyrajzi számmal rendelkező építési telek. Az ingatlan minden közművel ellátott, így kiváló alapja lehet saját otthona vagy befektetése megvalósításának. Az utcafront 17 méter szélességű, és az övezeti besorolása Lke-1/nt, intenzíven fejlődő kertvárosi lakóterület. Beépíthetősége 25%, szabadon álló épületek esetén a legnagyobb épületmagasság 7,5 méter, a legnagyobb színterületi mutató pedig 0,6.
A telekre három lakóingatlan építhető, és már engedélyezett tervek is rendelkezésre állnak, így azonnal elkezdhető az építés vagy beruházás. A csendes kertvárosi környezet mellett az ingatlan közelében óvoda, iskola és bevásárlási lehetőségek is megtalálhatók. Ez egy tökéletes választás saját otthon kialakítására vagy beruházás céljából. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hívjon minket, és tervezze meg új ingatlanát vagy befektetését!
Jelenleg a telek céges tulajdonban van, így az ár az áfát nem tartalmazza.

Azon kedves ügyfeleink, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206
 

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ