Menü

Eladó Családi ház Budapest XVIII. kerület

Budapest XVIII. kerület, Bókaytelep, Baross utca

130.000.000 Ft

(329.548 €)

Eladó Családi ház Budapest XVIII. kerület
 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület

+19

 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 130.000.000 Ft
  • Alapterület: 192 m2
  • Telek mérete: 692 m2
  • Szobák: 6 szoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Kertkapcsolat: igen
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Telken garázs

Leírás

Azonosító: E-XVIII-10-384/Fk

Budapest XVIII. kerületében, a Baross utcában elérhető egy kiváló lehetőség családi ház vásárlására!
Ez a kétgenerációs családi ház két külön bejáratú részből áll, ideális választás azoknak, akik különálló élettérre vágynak, de szeretnének közel lenni szeretteikhez. Az egyik rész kétszintes, 127 m2-es, míg a másik földszinti, 56 m2-es. a kisebbik lakás alatt megtalálható egy 12 m2-es pince is, mely kiválóan alkalmas tárolásra vagy akár hobbi tevékenységekre. Az  épület tégla építésű és szigetelt, így biztosítva a kényelmet és a hosszú távú stabilitást.
A telek 692 m2-es területén még egy önálló kis ház, került megépítésre,ami raktárként funkcionáló építmény . Ez a kis ház 18 m2-es, ideális lehet vendégszállásnak vagy akár irodának is. A telken még található egy 24 m2-es garázs, ami teljesen alápincézett, még több tárolási lehetőséget biztosítva.
A nagyobb, 127 m2-es lakás négy szobával, két fürdőszobával, konyhával és étkezővel rendelkezik, biztosítva a kényelmet és a tágas élettér lehetőségét. A másik, 56 m2-es házrész külön kapun és másik utcáról is megközelíthető, így akár ki is adható vagy használható vendégszállásként. Ez a rész jelenleg felújítás alatt áll, ahol padlófűtés és radiátor energiatakarékos kondenzációs kazán már beszerelésre került. A kiegészítő fűtésről hűtő-fűtő klíma gondoskodik, valamint távirányítós alumínium redőnyök biztosítják a kívánt hőmérsékletet és fényviszonyokat.
Mindkét lakás külön mérőórákkal, közművekkel rendelkezik.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közkedvelt Bókaytelepen található, közel iskolákhoz, óvodákhoz és bevásárlási lehetőségekhez. A közlekedés kiváló, mindössze 15 perc alatt elérhető a Kőbánya-Kispest metróállomás, így könnyedén eljuthatunk a belvárosba vagy bármi más célállomásra.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Alaprajz

Eladó Családi ház Budapest XVIII. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ