Menü

Eladó Mezőgazdasági terület Budapest XVIII. kerület

Budapest XVIII. kerület, Belsőmajor,

9.500.000 Ft

(24.679 €)

Eladó Mezőgazdasági terület Budapest XVIII. kerület
 aaaaaaEladó Mezőgazdasági terület Budapest XVIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Ár: 9.500.000 Ft
  • Telek mérete: 4000 m2

Leírás

Azonosító: E-XVIII-10-266

tt a lehetőség arra, hogy befektetési vagy mezőgazdasági célokra szánt területet vásároljon XVIII. kerület Belsőmajor részén! 
Eladó egy 4000 négyzetméteres E-TG besorolású terület, amely a turisztikai erdő miatt ideális mezőgazdasági tevékenységekhez. Az ingatlan alkalmas kertészeti, szántóföldi vagy egyéb agrár tevékenységekre, és a természetes környezetben biztosítja a nyugalmat és a tervezési lehetőségeket.
Fontos megjegyezni, hogy a terület turisztikai erdő besorolású, ezért bekerítése vagy építmények elhelyezése nem megengedett. Azonban ez a terület kiválóan alkalmas mezőgazdasági termelésre vagy például pihenőkert kialakítására.
Az ingatlan elhelyezkedése és méretei révén kiváló lehetőséget kínálnak a mezőgazdasági tevékenységek, termesztés vagy egyéb projektek számára. Igény esetén további 4000 négyzetméteres terület is megvásárolható ugyanitt.
Ha szeretne részese lenni egy olyan területnek, amely környezetbarát és agrárfelhasználásra alkalmas, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg részletesen ezt a szép területet!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ