Menü

Eladó Telek Budapest XVIII. kerület

Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep, Podhorszky utca

64.000.000 Ft

(166.255 €)

Eladó Telek Budapest XVIII. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XVIII. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest XVIII. kerület

+2

 aaaaaaEladó Telek Budapest XVIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 64.000.000 Ft
  • Telek mérete: 860 m2

Leírás

Azonosító: E-XVIII -18-054

Budapest 18. kerületében, a nyugodt Podhorszky utcában található egy kihagyhatatlan lehetőség, azonnal birtokba vehető építési telek várja, hogy valósítsa meg álmai otthonát vagy befektetését! Az 860 négyzetméteres terület teljes infrastruktúrával rendelkezik, vízzel és árammal ellátott, miközben csatorna és gáz a telekhatáron található.
Az telken már áll egy 120 négyzetméteres félkész alápincézett épület, melynek csak kreatívitás szab határt.  Akár családi házat tervez, akár befektetési lehetőségként tekint az ingatlanra, a 35%-os beépíthetőség teremt teret a rugalmas tervezésnek és a maximalizált értékteremtésnek.
Ez az eladó ingatlan nem csupán egy telek, hanem egy életre szóló befektetés és a jövő otthona. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, és a terület jövőbeli fejlesztési potenciálja magas. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy az álmai otthona valóra váljon vagy befektetése a legjobb formáját ölthesse magára! 

Azon kedves ügyfeleink, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206 
 

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ