Menü

Értékesítőink

Kachlik Zoltán

Kachlik Zoltán +36-20-852-5206 starting6@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Engedjék meg, hogy bemutatkozzak, Kachlik Zoltán vagyok, és mint a Starting Ingatlan Iroda munkatársa, lakásokat, házakat, irodákat és üzlethelyiségeket keresek az Önök részére az 5-6-7-8. kerületekben, legyen szó eladásról vagy kiadásról. Cégünk már 15 éve működik önálló vállalkozásként, és sikeresen jelen vagyunk Budapesten minden kerületben.
Az irodánk mottója a területi orientáltság, hiszen a belváros mindig is jelentős ingatlanmozgást generált.
Belvárosban mindig is jelentős üzleti forgalom zajlott az ingatlanpiac terén, és mi büszkék vagyunk arra, hogy sikeres résztvevői vagyunk ennek a dinamikus piacnak. Az iroda mottója a területi specializáció, így garantáljuk, hogy minden információval és tapasztalattal rendelkezünk a környékkel kapcsolatban.
Az emberekkel való foglalkozás mindig is fontos volt számomra, és élvezem, hogy segíthetek nekik megvalósítani az ingatlanokkal kapcsolatos terveiket. Az elégedettség láttán érzem magam igazán sikeresnek, és büszkén viselem az ügyfeleim elégedettségét.
Az angol nyelvet is magas szinten beszélem, így könnyedén kommunikálhatok a külföldi vevőkkel és bérlőkkel is. Akár az egyedi igényekre, akár a kulturális különbségekre kell figyelnünk, mindent elkövetek annak érdekében, hogy az ügyfeleim elégedetten távozzanak.
Természetesen ingyenes értékmeghatározást és állapotfelmérést is kínálunk a megegyezett időpontban. Az eladási folyamat egészét lefedjük, melyben a következő szakemberek is részt vesznek: ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző.
Tudom, hogy az ingatlan eladása vagy kiadása egy fontos döntés, ezért, ha további kérdése lenne, kérjük, hívjon a +36-20-852-5206 telefonszámon vagy keressen fel személyesen belvárosi irodánkban a 7ker Garay tér 15 szám alatt.
Köszönjük, és várjuk megkeresését, akár eladni, akár kiadni szeretné ingatlanát!

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ