Menü

Értékesítőink

Spilyka Dávid

Spilyka Dávid +36-20-852-8394 starting11@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Számos ingatlaniroda közül választani egy megbízhatót és szakmailag felkészültet nem könnyű feladat. Itt jövünk mi, a Starting Ingatlan Iroda és személyesen én Spilyka Dávid, hogy Önnek biztosítsuk a legmagasabb színvonalon nyújtott szolgáltatást.
Több mint 15 éve működünk sikeresen Budapest összes kerületében, és különösen a IX., X., és XI. kerületekben végzett tevékenységünkkel büszkélkedhetünk. A specialitásunk az, hogy mindig a területre fókuszálunk. Idegenek vagyunk a vak vásárlástól és értékesítéstől, inkább megismerjük a környéket, a helyi boltokat, a szomszédokat és akár az utcaneveket is. Így készen állunk arra, hogy minden szempontból felkészültek legyünk az ingatlanok értékesítésére.
Azonban nálunk nem csak ez a lényeges. A fiatalos lendület hajtja munkánkat. Az igényesség, a precizitás és a profizmus mind nagy szerepet játszik mindennapi tevékenységünkben. Mindent megteszünk ügyfeleink elégedettségéért, miközben a legjobb üzleti lehetőségeket kínáljuk minden tulajdonosnak és vásárlónak.
Partnereinkkel való együttműködés kiemelkedően fontos számunkra. Az üzleti kapcsolatokban kölcsönös tiszteletet tartunk szem előtt, hiszen ennek az az alapfeltétele, hogy minden ingatlanügylet sikeres legyen.
Komolyan vesszük a munkánkat és az Ön igényeit. Tudjuk, hogy az optimális ingatlanügyletek hátterében jó hangulat és együttműködésre épülő kapcsolat szükséges. Ezért szeretnénk, ha Ön is értékelni tudná jó humorunkat és örömét lelné ingatlanügyleteink során.
Ha bármi kérdése lenne vagy szeretne személyesen találkozni velünk, hívjon minket a +36-20-852-8394 telefonszámon, vagy látogasson el irodánkba a 7. kerületben, a Garay tér 15. szám alatt. Bízunk benne, hogy együttműködésünk során sikerül teljesítenünk az Ön elvárásait és igényeit.

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Budapest IX. kerület

József Attila ltp. Üllői út

  • Panel lakás
  • 70 m2
  • Utcán, közterületen
  • 2 szoba és 2 félszoba

Budapest XI. kerület

Kelenvölgy Ózdi utca

  • Családi ház
  • 151 m2
  • Telken garázs
  • 5 szoba és 1 félszoba

További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ