Menü

Eladó Családi ház Gyál

Gyál, , Erdősor

139.900.000 Ft

(354.644 €)

Eladó Családi ház Gyál
 aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál

+23

 aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál aaaaaaEladó Családi ház Gyál

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 139.900.000 Ft
  • Alapterület: 440 m2
  • Telek mérete: 855 m2
  • Szobák: 6 szoba
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Kertkapcsolat: igen
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Luxus
  • Parkolás: Telken garázs

Leírás

Azonosító: E-Gyál-10-379

Gyál, Erdősor utcában Eladó Különleges 6 Szobás Családi Ház Több Generáció Számára vagy Üzleti Célokra
Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt a lenyűgöző, 1985-ben épült, 350 m2-es, háromszintes családi házat Gyál, Erdősor utcában. Az ingatlan ideális választás lehet több generáció együttlakására vagy akár üzleti tevékenység kialakítására is. A 855 m2-es telek kényelmes helyet biztosít a ház körül és különleges lehetőségeket rejt magában.
Az ingatlan téglából épült, fa thermo nyílászárókkal, beton födémmel és cserép fedéssel, amely hosszú távú tartósságot garantál. A belső tér tágas és elegáns, a beépített kandalló és a hálószobákban található galériák pedig különleges hangulatot árasztanak.
Az ingatlan rendezett, részben színezett aszfalttal burkolt udvarral rendelkezik, ahol a kényelmes parkolás biztosított. 
A telken belül egy további, teljesen különálló 100 m2-es lakóház található, amely számos lehetőséget kínál a lakóterület bővítésére vagy akár üzleti célokra is. Ez a rugalmas tér egyedi lehetőségeket rejt magában, és tökéletes választás lehet további lakóegységként vagy akár kisebb vállalkozás létrehozására.
Összességében ez a sokoldalú ingatlan lehetőséget kínál mind a lakhatásra, mind az üzleti tevékenységek számára. Jó állapota és a különálló lakóház vagy üzlethelyiség jelenléte további előnyt jelent a vásárlók számára.
Az elhelyezkedése kiváló, mindössze pár perc sétára található buszmegálló, az M0 autóút és az M5 autópálya pedig mindössze 5 percre van.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Alaprajz

Eladó Családi ház Gyál ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ