Menü

Eladó Telek Gyál

Gyál, , Gyálszölős

134.800.000 Ft

(341.716 €)

Eladó Telek Gyál

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 134.800.000 Ft
  • Telek mérete: 2960 m2
  • Villany: utcában
  • Víz: van
  • Gáz: utcában
  • Csatorna: utcában

Leírás

Azonosító:E-Gyál-10-383

Gyál Jálicsholdas utcájában elérhető egy igazi érték: egy 2960 m2-es építési telek, amely két külön helyrajzi számon szerepel, így lehetőség van arra, hogy egyben vagy akár külön-külön is megvásárolják. A telek egyik része 810 m2-es, (49.9 M Ft) két ház  építésére alkalmas, A másik telekrész pedig 2150 m2-es,  kétlakásos épület megépítésére alkalmas.
A terület kiváló infrastruktúrával rendelkezik, hiszen víz telken belül, míg a csatorna, villany és gáz az utcában található. Az Lke-2 övezeti besorolásnak köszönhetően a szabadon álló beépítési mód és a 30%-os, legnagyobb beépítettség lehetőséget biztosít arra, hogy az új tulajdonosok kreatívan megvalósíthassák álmaik otthonát.
A telek elhelyezkedése rendkívül vonzó: egy intenzíven fejlődő területen található, mégis csendes kertvárosi részen. Ez a kombináció ideálissá teszi mindazok számára, akik szeretnének egy modern és élhető környezetben élni, de mégis elvonulni a város zajától. 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Alaprajz

Eladó Telek Gyál ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ