Menü

Eladó Telek Gyál

Gyál, , Puskás-Nagy László utca

49.000.000 Ft

(125.622 €)

Eladó Telek Gyál

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 49.000.000 Ft
  • Alapterület: 2400 m2
  • Villany: nincs
  • Víz: nincs
  • Gáz: nincs
  • Csatorna: nincs

Leírás

Azonosító: E-Gyál-10-328/FK

Fedezze fel ezt a gyönyörű 2400 m2-es építési telket Gyál Puskás utca-Nagy László utca által határolt területén! Ez a lenyűgöző telek lehetőséget kínál arra, hogy saját álmai otthonát hozza létre egy olyan környéken, amely intenzíven fejlődik.
Az ingatlan övezeti besorolása ideális: Lke-2, ami egy kertvárosias lakóterületet jelent. A telek beépítési módja szabadon álló, így számos tervezési lehetőség áll rendelkezésére. A megengedett legnagyobb beépítettség 30%, és az épületmagasság maximálisan 5,5 m lehet.
Jelenleg a közművek bevezetése még nem történt meg, de azok könnyen bevezethetőek, így a telken való tervezés és építkezés során a legjobb modern kényelmet biztosíthatja.
Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget, hogy saját álomotthonát megteremthesse egy olyan területen, ahol a városi élet és a nyugalom találkozik. Készítse el új életének alapjait ezen a kiváló teleken!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG