Starting Ingatlan - Eladó lakás Budapest, eladó ingatlan Budapest

STARTING-Immo Kft. 06-20-989-0690 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9

Karrier

Szeretnél egy „PROFI INGATLANKÖZVETÍTŐ” csapat tagja lenni???

Budapest több kerületére keresünk, ingatlan értékesítő munkatársakat!

Azonnali kezdés, Bérezés: FIX + JUTALÉK!

Betanítunk, ha benned van az „X” a többit mi hozzáadjuk, segítjük minden lépésedet, nincs kiadásod (telefon, asztal pénz, kiemelések, hirdetési portálok, szórólap stb.) Küldd el a fényképes önéletrajzodat az info@startingiroda.hu E-mail címre és felvesszük veled a kapcsolatot.

Cégünknél az ingatlan közvetítés egy „hivatás”, melyet könnyen meg lehet szeretni és elsajátítani a folyamatos továbbképzéseken és tréningeken keresztül. Akár kezdő vagy, akár „VÁGOD AZ INGATLAN TÉMÁT”, vagy csak szeretnél, olyan helyen dolgozni, ahol stabil, hosszú távú munkalehetőséget biztosítanak és jutalmazzák a munkádat, csatlakozz csapatunkhoz és megváltozik az életed.

Cégünknél nincs „asztal pénz”, nincs telefon költség, nincs betanítási díj, nincs rendszerhasználat díj, sem egyéb eltitkolt költség. Sőt, mi fizetünk azért, hogy megszeresd és elsajátítsd ezt a szakmát. Csapatként dolgozunk, így számíthatsz a munkatársaid önzetlen együttműködésére és támogatására.

Ha szereted a változatos munkavégzést, szeretsz emberekkel foglalkozni, értesz az emberek nyelvén, szeretsz segítséget nyújtani az elképzelések megvalósításához úgy, hogy te alakítod ki a munkatempódat, válassz a jelenlegi kerületek közül, ahol szeretnél dolgozni, küldd el a fényképes önéletrajzodat az info@startingiroda.hu E-mail címre és felvesszük veled a kapcsolatot.