Starting Ingatlan - Eladó lakás Budapest, eladó ingatlan Budapest

STARTING-Immo Kft. 06-20-989-0690 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9


ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE RÓLUNK!

Tisztelt István!

Megszeretném köszönni a munkádat, munkátokat. Gyors, határozott, és ami nekem nagyon tetszett az én, mint eladó, de a vevő érdekeit is szemelőt tartottátok.

Diáról meg annyit, van mit tanulnom tőle. Lojális az irodához és hozzád teljes mértékig, van-volt kollégáihoz, eladóhoz és a vevőkhöz is. Ismételni tudom magam, köszönöm a munkátokat, csak így tovább.

Ui.:

Mivel Diáról is írtam ezért másolatot kap,mert szerintem ez így korrekt, a többit kérlek, szóban mond el neki.

Ja  igen én jó ember ismerő vagyok, hogy hozzád ragaszkodtam. További sok jó munkát kívánok, Diát külön üdvözlöm, minden jót nektek.

Tisztelettel, T. Attila

Kedves István!

Visszatértem egy hét után és szeretnék még egyszer köszönetet mondani a Tolnai u-i lakásért. A honlapjukon próbáltam behatolni valamilyen fórumra, ahol a "rólunk írták” csevegésbe bekapcsolódhattam volna, de nem sikerült. Pedig nagyon meg akartam dicsérni a munkáját. Így hát ezt most itt teszem meg:
Köszönjük a rugalmas, segítőkész, profi együttműködését, éjjel-nappali kapcsolattartási készségét, türelmét és emberismeretét, áldozatkészségét, szakmai profizmusát. Önnek köszönhetően egy hét alatt sikerült pont azt megtalálnunk és megkapnunk, amire szükségünk volt-van.
Remek szakember, ajánlani fogom az ismerőseimnek –az irodát is.
Még egyszer köszönjük:
S. Magdi és népes családja.

Szia Ildi!
Ezúton értesítelek, hogy a mai napon a lakást lefoglalózták és megegyeztünk az adás-vétel részleteiben is, ezért az Veled/Starting Ingatlan Irodával kötött szerződésemet felbontom. Kérem ennek tudomásul vételét és egyben nagyon-nagyon szépen köszönöm a munkádat! Sok ingatlanossal dolgoztunk, te is tudod, de téged szerettelek a legjobban, köszönök mindent, és ha legközelebb szükségem lesz segítségre, Neked szólok először. Ill. ha van valami jó kis házikó, kerttel, max. 20 millióig a tarsolyodban és max 30kmre a várostól, csak szólj, érdekel :)  
Szép hétvégét. 
Üdv, Ivett

Kedves Bíró Zsuzsanna!
Először is köszönöm korrekt, szakszerű munkáját, mellyel létrehozta az adás-vételt. Külön köszönöm kedvességét, hozzáállását, türelmét, báját. 
R. József

Kedves Zsuzsa!
Nálunk változott a helyzet - nagyobb lakást keresünk, legalább 3 helyiségest. 1 szoba + 2 fél, vagy 2 szoba + 1 fél, bármilyen kombinációban. 15 millióig el tudunk menni, persze állapottól függ. Jó lenne a XIII. kerületben, de Zugló is jó.
Tud olyat ajánlani?
Jó pár irodával volt dolgom mostanában, az Önöké a legjobb. :-)
Szilvia

Kedves Tölcsér Gergely!
Köszönjük eddigi ingatlan ajánlásait, és lelkes munkáját is egyben.
A XVI.. kerületben megtaláltuk az igényeinkhez megfelelő házat, a szerződéskötés folyamatban van.
További sikeres munkát, kellemes ünnepeket, és eredményekben gazdag, boldog Új évet kívánunk.
Üdvözlettel: Erzsébet és Imre

Kedves Tokosné Bacz Margaréta!
Elnézést, hogy megkeresem, de úgy gondolom, hogy nem csak a negatív dolgokat illik a kereső ügyfeleknek publikálni, hanem a pozitív dolgokat is.
Néhány hete megkerestem Önöket egy konkrét hirdetéssel kapcsolatban, mely kapcsán a Bíró Zsuzsannával kerültem kapcsolatba. Személyesen igaz nem találkoztunk, mert, mindig találtam valami számomra kedvezőtlent az ingatlanba, "hülye vevő vagyok én is", persze idézőjeles minden, szóval így csak a szóbeli és az írásbeli kommunikáció volt, de határozottan tudom állítani, hogy nagyon profi, lelkiismeretes kolléganője van. Nagyon köszönöm, hogy vannak ilyen kollégák a piacon, picit én is ezen mozgok, csak egy másik szegmensben.
További sikeres munkát és szép nyarat kívánok Önnek és a Csapatának!
Üdvözlettel,
Gabi

Kedves Gyöngyi!
Ahogy már szóban egyeztettünk, az ingatlan elkelt, így a szerződést a mai nappal felmondom.
Minden jót kívánok neked, nagyon jó volt veled együtt dolgozni, sajnálom, hogy nem neked sikerült eladni.
Üdvözlettel:
Csaba

Szia Zsuzsa!
Ne haragudj, hogy nem reagálgattam az ajánlatokra, amiket küldtél az utóbbi időben, de velem kicsit felfordult a világ, pl. gyorsan munkahelyet váltottam és egyéb nyalánkságok. 
Viszont azért írok, mert újra, sőt egészen sürgősen aktuális lett ismét a lakásvásárlás. Ebben kérem most a segítséged, ha nem gond.
Az én részemről erre max 13M a keret- tudom, nem egyszerű. Felújítandót is értelemszerűen ezeken a kereteken belül tudok vállalni, viszont egy hatalmas felújításba/alapvető átalakításokba nem biztos, hogy belemennék most, de persze majd látjuk. Azért nézegettem 14-15M-s lakásokat is, az alkuképességük miatt, azt gondoltam, beleférhet. Te tudsz kb. bármely kerületben kiajánlani/mutogatni lakásokat?
Mert nekem játszhat egészen sok kerület elméletben és nem mellesleg nagyon szívesen keresgélnék veled, mert mindig nagyon korrekt módon segítettél.
Tehát így állok most, és várom a válaszod, remélem tudsz segíteni!
Köszönöm szépen, szép napot kívánok holnapra (mára)! 
Reni

Kedves Baranyai Klára!
Bizonyára mar hallotta a nagynénémtől, hogy az albérlőm megveszi a lakásomat. Így ezúton is szeretném megköszönni a segítségét és szakértő hozzáértését! Mindenkinek ajánlani fogom Önt!
Üdvözlettel,
Bori
"Baranyai Klárát csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné eladni ingatlanát. Profizmusának köszönhetően egy hét alatt sikerült vevőt találnia a lakásomra, melyet előtte több mint egy hónapig sikertelenül hirdettem különböző ingatlanos oldalakon, az interneten. Klára hatékonyságát mutatja az, is hogy mire a másik ingatlanközvetítő (akivel ugyanazon a napon szerződtem) felhívott, hogy kikerült a hirdetésem az oldalukra (3-4 nap!?!), addigra Ő már meghozta a vevőt. Nem beszélt mellé, nem tartott kiselőadást a szakmájáról, az irodáról, ahol dolgozik, hanem tette a dolgát, azt pedig remekül. Jól kommunikál, kedves és őszinte, igazán nagy élmény volt együttműködni vele, minden ismerősömnek ajánlani fogom."      
   
Levél Bodnár Erzsébet munkatársunknak!
Ingatlan eladó voltam, az iroda egyik kedves munkatársa Bodnár Erzsébet vette kézbe az ügyet. Sokat segített, olyan esetben is fordulhattam hozzá tanácsért, ami számára nem hozott üzletet. Mindig pontosan érkezett a lehetséges vevőkkel, tisztelettel léptek az otthonomba. Sosem tapasztaltam az előtt, hogy lábzsákot húztak a cipőjükre, csak Erzsinél. Végül is nem kell eladnom a lakásom egy szerencsés sorsfordulatnak köszönhetően. Ezúton szeretnék köszönetet mondani az emberségért, a segítségért, a sok jó tanácsért, a kedves barátságért.....ami hiányozni fog. M.

Kedves Szász Ágnes!
Ezúton szeretném jelezni, hogy az Erdősor u.-i lakás tegnap délután elkelt, ebből kifolyólag kérem a szerződés megszüntetését.
Nagyon köszönöm a munkád és sok sikert kívánok a jövőben!
Ajánlani foglak, akinek csak tudlak, mert nagyon kedves, becsületes, türelmes és korrekt voltál.
Szép napot!
Üdv.
Tímea

 

Vissza