Menü

Eladó Családi ház Üllő

Üllő, ,

127.000.000 Ft

(321.943 €)

Eladó Családi ház Üllő
 aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő

+15

 aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő aaaaaaEladó Családi ház Üllő

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 127.000.000 Ft
  • Alapterület: 280 m2
  • Telek mérete: 622 m2
  • Szobák: 6 szoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Kilátás: Kertre néző
  • Állapot: Újszerű
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Telken garázs

Leírás

Azonosító: E-Üllő-10-358

Egyedülálló lehetőség Üllőn - Luxus családi ház két generáció számára! Az impozáns, modern otthon 280 m2-es tetőtér beépítéssel rendelkezik, kényelmes és luxus környezetet kínálva a jövőbeli tulajdonosoknak. A 622 m2-es parkosított kert öntözőrendszerrel felszerelt, ideális helyszín baráti összejövetelekhez és kikapcsolódáshoz a szabadban.
Az ingatlanban 6 tágas szoba található, néhányhoz saját terasz vagy erkély is tartozik. Az amerikai konyha és étkező egy térben található, kényelmes központot biztosítva a családi és baráti összejövetelekhez. Két fürdőszoba és külön WC biztosítják a kényelmet. A garázs elektromos kapuval rendelkezik, és közvetlen bejárattal szolgál a házba.
A fűtést gáz cirkó rendszer biztosítja mindkét szinten, míg a földszinten padlófűtés, a tetőtérben pedig lapradiátorok gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről. Az ingatlan klímaberendezéssel is felszerelt, biztosítva a kényelmet az év bármely szakában.
Az ingatlan csendes, rendezett széles utcában található Üllőn, közel iskolákhoz, óvodákhoz és bevásárlási lehetőségekhez. Ideális választás két generáció vagy nagycsaládosok számára!
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget Üllőn! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és nézze meg ezt a lenyűgöző otthont személyesen!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Alaprajz

Eladó Családi ház Üllő ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ