Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület

Budapest XV. kerület, Rákospalota, Régi Fóti út

149.900.000 Ft

(376.993 €)

 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület

+4

 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 149.900.000 Ft
  • Alapterület: 178 m2
  • Emelet: Földszint
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Fél komfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-XV-15-182

Eladó Budapest XV. Kerületében, a Régi Fóti úton egy fantasztikus, teljesen felújított és berendezett üzlethelyiség, amely ideális választás lehet a következő tulajdonos számára üzleti tevékenysége kibontakoztatására.
Az ingatlan 6 évvel ezelőtt alapos felújításon esett át, minden tekintetben megfelelve a modern vállalkozások követelményeinek. Jelentős fejlesztések valósultak meg az elmúlt években, beleértve az alumínium nyílászárók cseréjét, a cserepes fedés felújítását, új padlóburkolatokat és fűtési rendszert, valamint az elektromos vezetékek és vízvezetékek cseréjét. Az ingatlan modern konyhával, mosdóval, WC-vel, raktárral és vezetői irodával rendelkezik, hogy üzleti tevékenysége zökkenőmentesen és hatékonyan működhessen.
Tágas eladótérrel, modern kialakítással és gondosan kiválasztott berendezésekkel rendelkezik, melyek ideális környezetet teremtenek a sikeres vállalkozás számára. A vételár minden berendezést magában foglal, így azonnal üzembe helyezhető, és az üzleti tevékenység elkezdésére készen áll.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282

Alaprajz

Eladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület ingatlan alaprajz

Videó bemutató az ingatlanról

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóIngatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG