Menü

Értékesítőink

Brekli Bernadett

Brekli Bernadett +36-20-558-7733 starting24@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Brekli Bernadett vagyok, már 7 éve a Starting Ingatlan Iroda Partnere. Azért vagyok itt, hogy segítsek Önnek megtalálni álmai otthonát vagy értékesíteni meglévő ingatlanát.
Az otthon igazi értéke felbecsülhetetlen, és én hatalmas szenvedéllyel követem végig az ingatlan adásvétel folyamatát, hogy mindkét fél anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyen. Fontos számomra, hogy minden ügyfelem elégedett legyen, ezért teljes körű szolgáltatást nyújtunk, beleértve az értékbecsléstől a birtokbaadásig minden lépést. Ebben azért is bízhat, mert cégünk már 15 éve sikeresen működik önálló vállalkozásként, és Budapest minden kerületében jelen vagyunk.
Személyes tapasztalatom és a több éves munkám alapján kiemelt figyelmet fordítok a kerületekre, ahol már régóta dolgozom. A 14-15-16. kerületen, a külvárosi részen igyekszem a legjobbat nyújtani ügyfeleimnek. Tudom, hogy minden ingatlan más és más, ezért figyelembe veszem a méretét, az árát és az egyedi igényeket is.
Amellett, hogy személyes találkozóra is lehetőséget biztosítok Újpesti irodánkban, az alábbi telefonszámon is elérhető vagyok: +36-20-558-7733. Így akár telefonon is meg tudjuk beszélni az Ön ingatlanával kapcsolatos terveit, kérdéseit. Ezen kívül számíthat ránk szakmai partnereink közreműködésével is, akik között ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző is megtalálható, hogy a folyamat teljes egészében támogassuk Önt.
Remélem, hogy hamarosan találkozunk és együtt dolgozhatunk az Ön ingatlanügyeiben!

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ