Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület

Budapest XV. kerület, Újpalota, Szentmihályi út

45.000.000 Ft

(114.074 €)

Eladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 45.000.000 Ft
  • Alapterület: 27 m2
  • Állapot: Jó állapotú

Leírás

Azonosító: E-XV-15-183

Eladásra kínálunk egy kiváló lehetőséget a Pólus Center egyik fő utcájában elhelyezkedő 27m2-es üzlethelyiség formájában. Az ingatlan ideális választás lehet számos kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenység számára.
Az üzlethelyiség fel van szerelve minőségi beépített fa bútorokkal, fa borítású, gerendázott mennyezettel és tágas pultokkal, melyek lehetővé teszik a termékek hatékony bemutatását és értékesítését. A biztonságot kamera- és riasztórendszer biztosítja, míg az elektromos rács extra védelmet nyújt az ingatlannak. Az ingatlan minden kényelmi szolgáltatással rendelkezik, beleértve a bevezetett vízvezetéket és a két aknás mosogatót. A házközponti hűtés és fűtés pedig nemcsak kényelmet, hanem kedvező üzemeltetési költségeket is biztosít. Parkolás az üzletház előtt teljesen ingyenes.
Amennyiben érdekli ez a fantasztikus lehetőség, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a megtekintés előzetes egyeztetése érdekében. Bármilyen kérdése vagy kérés esetén állunk rendelkezésére a megadott telefonszámon.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282

Alaprajz

Eladó Üzlethelyiség Budapest XV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ