Menü

Értékesítőink

Biró Zsuzsanna

Biró Zsuzsanna +36-20-448-6460 starting12@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Szeretném figyelmébe ajánlani a szolgáltatásomat, melyben lakásokat, házakat, telkeket, irodákat és bérleményeket keresek fizetőképes ügyfeleim részére a 13. kerületben. Bíró Zsuzsa vagyok, és már 12 éve tevékenykedem, mint Starting Ingatlan Iroda partnere kizárólag ebben a kerületben. Ennek köszönhetően nagy tapasztalattal rendelkezem, és rengeteg ingatlannal foglalkoztam már, így felkészültnek tartom magam minden ingatlantípus terén.
Már többször elnyertem az év legjobb értékesítője díjat, a 15 éve sikeresen működő Starting Ingatlan Irodánál. Az eladási folyamat során teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Energetikust, ügyvédet és hitelügyintézőt is bevonnak az ügyünkbe, hogy minden részletet gondosan lefedjünk. Az üzletkötési jutalékunk az ingatlan értékétől függ, így mindig közös megegyezésre törekszünk.
Az ingatlanok értékmeghatározását és állapotfelmérését előre megbeszélt időpontban végezzük, melyek ingyenesek. Mindent megteszünk azért, hogy gyorsan és zökkenőmentesen menjen az adásvétel, és ezért mindig rendelkezésre állunk.
Vállalkozásunk, a Starting Ingatlan büszkén tekint vissza 15 éves sikeres működésre, és komoly tapasztalattal rendelkezik az ingatlanpiac minden területén. Jelen vagyunk Budapest minden kerületében, de a 13. kerületre különösen specializálódtunk. Az irodánkban mindig terület orientált szolgáltatást biztosítunk, hogy minden ügyfelünk a lehető legjobb ellátásban részesüljön.
Az ajánlatainkat böngészheti honlapunkon, ahol részletes információkat talál ingatlanjainkról. Természetesen személyesen is találkozhatunk, hogy még jobban megismerhessem az igényeit és segíthetek megtalálni az Önnek legmegfelelőbb ingatlant. Újpesti irodánkban, a 4. kerület Rózsa utca 6. szám alatt várom Önt.
Ne habozzon felvenni a kapcsolatot velem telefonon a +36-20 448 6460-as számon. Örömmel válaszolok minden kérdésre, és segítek megtalálni az Ön számára tökéletes ingatlant, kötöttségek nélkül.

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG