Menü

Értékesítőink

Kaplonyi Éva

Kaplonyi Éva +36-20-852-8399 starting35@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Kaplonyi Éva vagyok, a Starting Ingatlan Partnerként keresek lakásokat, házakat, telkeket, irodákat és bérleményeket fizetőképes ügyfeleim részére a Budapest belvárosában 5 ,6. 7 ,8 kerületekben.
Cégünk már 15 éve sikeresen működik önálló vállalkozásként, és jelen vagyunk az összes budapesti kerületben.
Az irodánk filozófiája az, hogy helytől függetlenül mindenütt otthon vagyunk. Az ingatlanpiac egy olyan terület, amelyben teljesen ki tudom bontakoztatni a marketing és üzleti szakértelmemet, miközben fontosnak tartom a kapcsolatteremtést és az ügyfelek igényeinek megértését is. Segíteni a problémáik megoldásában és az elégedettségük elérésében valódi sikerélmény számomra.
A lelkesedésem és kitartásom segítségével az első évben már kiemelkedő eredményeket értem el. Az elégedett arckifejezések és mosolyok az ügyfelek arcán, miután sikeres adásvételt zártunk, a legcsodálatosabb érzés számomra. Ezért is fontos számomra, hogy a kapcsolatunk továbbra is fennmaradjon és segíthessem őket a jövőben is.
4 éve dolgozom ingatlanértékesítőként a belvárosban, így nagyon jó helyismerettel és naprakész információkkal rendelkezem az ingatlanpiaci trendekről és árakról. Bármilyen ingatlantípusról legyen szó, segítséget tudok nyújtani.
Ingyenes értékmeghatározással és ingatlanállapot-felméréssel állunk az Ön rendelkezésére az előre egyeztetett időpontban. Az eladási folyamat teljes körű szolgáltatást nyújt, beleértve az ügyvéd, az energetikus és a hitelügyintéző közreműködését is.
Várom hívását a következő telefonszámon: +36-20-852-8399, illetve személyesen is találkozhatunk a belvárosi irodánkban a 7. kerületben, a Garay tér 17. szám alatt.

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG