Menü

Értékesítőink

Gerencsér Mónika

Gerencsér Mónika +36-20-852-5198 starting38@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Szeretettel üdvözöllek!
Én Gerencsér Mónika vagyok, az időpont egyeztető a Starting Ingatlan Irodánál. Hogy bemutassam magam, elmesélek egy kis történetet, ami személyes érzelmekkel tölt el.
Amikor először beléptem az iroda ajtaján, éreztem, hogy egy igazi családba csöppentem. Az itt dolgozó kollégák olyan figyelmesek, támogatóak és lelkesek, hogy egyből azt éreztem, hogy igazán jó helyen vagyok. Az ingatlanok világa mindig is érdekelt, az ahhoz kapcsolódó nyüzsgés, lehetőségek és kihívások mindig is felszabadító érzést keltettek bennem.
Az időpontegyeztetői szerepemre rápillantva, azt is tudtam, hogy ez a munka szívemhez közel áll. Hiszen én vagyok az, aki az ingatlanok tulajdonosaival megteremti az időpontot az általuk választott kerületi szakképzett kollégánkkal való találkozásra. Ez az időpont lehetőséget ad nekik, hogy átbeszéljék az eladási stratégiát, megosszák terveiket és elvárásaikat.
Ahogy az időpontokat egyeztetem és a naptárunkat koordinálom, minden egyes beszélgetés újabb lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megismerjem az ingatlan tulajdonosokat. Az eladás körüli izgatottság, a remények és álmok a hangjukban mindig is meghatóak számomra. A közös munkánk során egy szorosabb köteléket alakítunk ki, és ezáltal részese lehetek az életük fontos eseményeinek, pl. a családbővülés vagy az új karrieri lehetőségek.
Ezek az érzelmek teszik munkámat olyan különlegessé és motiválóvá számomra. Boldogan dolgozom az időpontegyeztetőként, hiszen minden egyes beszélgetés új lehetőséget ad arra, hogy másokat segítsek, és segítségükre legyek a fontos életdöntések meghozatalában.
Nagy öröm számomra, hogy segíthetek Önnek az ügyintézésben, és várom hívását vagy üzenetét.

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Nógrádsáp

  • Családi ház
  • 65 m2
  • 3

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG