Menü

Értékesítőink

Németiné Emese

Németiné Emese +36-20-852-5199 starting36@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Kedves Ügyfeleink!
Németiné Gazsó Emese vagyok, és több mint 10 éve dolgozom telemarketingesként. Célom az, hogy segítsem kollégáimat a mindennapi teendőik gördülékeny kivitelezésében, hogy minél nagyobb keresletet tudjunk kínálni vevőink részére.
Az idő mindnyájunknak számára az egyik legfontosabb erőforrás, és tudjuk, hogy az Önök ideje sem kivétel ez alól. Az időben való hatékony kommunikáció és egyeztetés nem csak az Önök számára teszi lehetővé a zavartalan tevékenységet, de a vevői elégedettség szempontjából is nélkülözhetetlen. Hogy ezeket a célokat elérhessük, állunk rendelkezésükre, hogy megszervezzük és összehangoljuk a szükséges időpontokat.
Miért válasszon minket? Tapasztalt csapatunknak köszönhetően minden egyes hívásnál professzionális és udvarias kommunikációt biztosítunk, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük a lehetséges ügyfelekben. Időt és energiát takarítunk meg Önöknek, hogy a fontosabb feladatokkal törődhessenek, miközben mi gondoskodunk a telefongyűrű elintézéséről és az ütemezett időpont egyeztetéséről.
Rugalmasak vagyunk és alkalmazkodunk az Önök igényeihez, hogy mindig a megfelelő időpontot találhassuk meg, ami mindkét félnek megfelel.
Ne hagyja, hogy az idő elvesse a lehetőségeket! Bízza ránk az időpont egyeztetés feladatát, hogy Ön és családja azzal foglalkozhasson, ami valóban fontos. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye gördülékennyé mindennapjait!

TOVÁBB

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG