Menü

Értékesítőink

Szűcs Kriszta

Szűcs Kriszta +36-20-339-1186 starting26@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Szücs Kriszta vagyok, a Starting Ingatlan Iroda munkatársa, és az időpont egyeztetésért felelek a cégnél. Szeretném Önnek megkönnyíteni az ügyintézést és segíteni a leendő találkozók időpontjának megszervezésében.
Rendkívül fontos számunkra, hogy hatékonyan és gördülékenyen menjen az ügyintézés, ezért az időpont egyeztetésben segítséget nyújtok Önnek. Állandóan ellenőrzöm a kollégáink rendelkezésre álló időkapacitását, így Önnek nem kell külön-külön elérni őket. Egy helyen megtalál engem és minden segítséget ki tudok adni az aktuális időpontokról, valamint az ügyfélfogadásunkkal kapcsolatos részletekről.
Elsődleges célom, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, így minden időpontot megpróbálok úgy megszervezni, hogy az mindenki számára legmegfelelőbb legyen. Rugalmasság és odafigyelés jellemzi a munkámat, így biztos lehet benne, hogy minden esetben a legjobb megoldást kínálom majd Önnek az időpont egyeztetés során.
Bátran keressen, ha kérdései vannak, vagy szeretne időpontot egyeztetni. Az alábbi elérhetőségeimen állok rendelkezésére:
Nagy öröm számomra, hogy segíthetek, és várom hívását vagy üzenetét.

TOVÁBB

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG